Orenna Wenkbrauwverf 20 Ml
search
  • Orenna Wenkbrauwverf 20 Ml
  • Orenna Wenkbrauwverf 702

Orenna Wenkbrauwverf

€ 17,25
Inclusief belasting

Ontdek de kracht van Orenna Wimper- en Wenkbrauwkleur, vakkundig vervaardigd in Duitsland gedurende meer dan 60 jaar. Onze intensieve kleuren zijn ontworpen om de wensen van klanten waar te maken: langere, vollere wimpers en opvallende wenkbrauwen. Met een palet van 5 levendige kleuren biedt Orenna de perfecte match voor elke stijl.

 

Kleur
Aantal

Ons Orenna-systeem levert snelle, langdurige resultaten op die tot wel 6 weken kunnen aanhouden, afhankelijk van je haarstructuur. Compleet met een scala aan accessoires, bieden wij alles wat nodig is voor een professionele kleuring in topkwaliteit.

Wat Orenna echt onderscheidt, is de erkende groeistimulatie die onze formule biedt. Voor zachte, snelle kleuring van zowel wimpers als wenkbrauwen, is Orenna de ideale keuze. Onze kleuren zijn onderling mengbaar voor een perfecte aanpassing aan jouw wensen. Gebruik ze samen met onze ORENNA-ontwikkelaars voor een optimaal resultaat.

Met elke tube van 20 ml kun je tot wel 30 keer kleuren, waardoor het een kosteneffectieve oplossing is voor professioneel gebruik in jouw salon. Vertrouw op Orenna voor een betrouwbare, hoogwaardige kleuring die voldoet aan de verwachtingen van jou en jouw klanten.

Orenna
P702

Datasheet

Inhoud
20 ml

Specifieke referenties

ean13
4015775007020

Gerelateerde producten