List of products by manufacturer Eccelente

Eccelente is het Duitse topmerk voor onze Professional Ampullen.


Eccelente
vergroot idealiter de reikwijdte van de behandeling in de cabine en in de thuiszorg. Eccelente biedt een overzichtelijk en "transparant" assortiment voor het professionele werk in de cabine en te koop. Praktische concepten zijn het beste voor menselijke fysiologie.


Praktisch assortiment - door experts voor professionals
Producten ontwikkeld op basis van farmaceutische en cosmetologische kennis.

Innovatieve actieve ingrediënten
Eccelente maakt gebruik van huidgerelateerde, natuurlijke en innovatieve actieve ingrediëntensystemen volgens de laatste bevindingen. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en getest op compatibiliteit.

Maximale vrijwaring van minerale oliën, siliconen en parabenen
Kritische ingrediënten, zoals minerale oliën en siliconen, kunnen het regelgevingsproces van de huid verstoren. Ook parabenen voor conservering komen steeds meer in de kritiek. Professionals en eindconsumenten zorgen er steeds vaker voor dat cosmetica vrij is van deze stoffen. In de formulering van santana | MHB-cosmetica wordt grotendeels gedispenseerd met minerale oliën en siliconen. De maximaal toegestane niveaus van parabenen zijn door de wetgever opnieuw gedefinieerd. Om veiligheidsredenen zijn in santana | MHB-cosmeticaproducten bevatten alleen parabenen binnen de wettelijke limiet, waar een andere conservering niet effectief genoeg zou zijn. Waar mogelijk, onthouden wij ons van parabenen in onze formuleringen.

Moderne, hygiënische verpakkingstechnologie
santana | Voor alle producten maakt Eccelente gebruik van een hoogwaardig, gesloten en veilig airless dispensersysteem, dat maximale stabiliteit van de actieve ingrediënten garandeert. Het innovatieve zelfdichtende systeem met siliconen lip sluit veilig en beschermt het product tegen verontreiniging. Het transparante dispensersysteem biedt ook informatie
over de inhoud en de bereiding van het product.

Eccelente Ampullen1

Siehe unser webshop (menu) für alle producte