Farmona 

Missie
De belangrijkste missie van Farmona is het creëren van hoogwaardige cosmetica op basis van natuurlijke plantaardige grondstoffen. Onze cosmetica wordt gemaakt onder het toeziend oog van een ervaren en gepassioneerd team van technologen . Dankzij dat voldoen ze aan alle normen en zijn ze veilig voor het milieu.

Direct vanaf de oprichting...

Missie
De belangrijkste missie van Farmona is het creëren van hoogwaardige cosmetica op basis van natuurlijke plantaardige grondstoffen. Onze cosmetica wordt gemaakt onder het toeziend oog van een ervaren en gepassioneerd team van technologen . Dankzij dat voldoen ze aan alle normen en zijn ze veilig voor het milieu.

Direct vanaf de oprichting wordt gewerkt met plantaardige ingrediënten en zijn bestanddelen van dierlijke oorsprong uitgesloten. Daarnaast zijn alle producten dierproefvrij.

Bij de productie van cosmetica heeft het bedrijf het principe van duurzame ontwikkeling geïmplementeerd - Farmona voert ook zijn missie uit via SPA-diensten - een behandelingsprogramma ontwikkeld door Indonesische therapeuten .
Farmona heeft ook haar eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium en zijn continue op zoek naar nieuwe, innovatieve formules en actieve ingrediënten. Het onderzoekt markttrends en alles om cosmetica te laten voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. De basis voor de producten die ze maken zijn gestandaardiseerde plantenextracten met een hoge mate van ecologische zuiverheid . Dankzij dat bieden ze een garantie voor hoge effectiviteit en gebruiksveiligheid.

farmona historie 5.jpg

Hieronder vindt U voor alle huidtypen een uitgebreid assortiment aan producten voor in de salon en voor de consument. 

PURE ICON : Is de perfecte voorbereiding op de specifieke Farmona behandelingen

Skin Crystal Care : De consumenten reinigingslijn

HYDRA QUEST: Intensief hydraterende behandeling

Retin Gold: Een anti-Aging lijn met Retinol en colloïdaal goud

DERMACOS: Kalmerende behandeling voor de gevoelige huid en couperose huid

ANTI-POLLUTION: behandeling voor alle beschadigde huidtypen,

Neurolift : Anti Aging lijn voor 30+

DERMA ACNE: Voor de gemengde, vette en acne huid met comedonen

ANTI A.G.E.: Intensieve behandeling voor de huid die beschadiging heeft door glycatie.

SKIN GENIC Behandeling voor de stimulatie van de celregeneratie,

EYE CONTOUR : Specifieke oogbehandeling met dermo-kalmerend effect

Face Roller Micro Needle Therapy : Voor de behandeling met Micro Needling

GESCHIEDENIS
De geschiedenis van Farmona Natural Cosmetics Laboratory begon in 1997 met een passie voor het maken van cosmetica die de nieuwste en meest geavanceerde prestaties van cosmetologie combineert met de voedingskracht van natuurlijke plantaardige ingrediënten . In korte tijd hebben de producten de aandacht getrokken van consumenten die de hoge kwaliteit van cosmetica en natuurlijke recepten waarderen .
Om aan de groeiende verwachtingen en behoeften van de markt te voldoen, heeft het bedrijf een prachtige reeks professionele cosmetica geïntroduceerd die is ontworpen voor schoonheidssalons. Farmona biedt een volledig en aanvullend behandelingsprogramma voor alle huidtypen.
Ontwikkelingsvisie, betrouwbaarheid, professioneel beheer van het bedrijf zijn op een effectieve manier gebleken. Door het succes en zijn strategie zijn talrijke prijzen en onderscheidingen die het Laboratorium voor Natuurlijke Cosmetica heeft ontvangen bewezen.
Deze zijn onder andere herhaaldelijk bekroond met de titels Gazelles of Business, Reliable Company, European Medal, prijzen van de maandelijkse In Style, Świat Kobiet en nog veel meer.

farmona historie 9.jpg

Kwaliteitsbeleid
Vanaf het allereerste begin was de hoge kwaliteit van gefabriceerde cosmetica een prioriteit voor Farmona. Als een van de eerste cosmeticabedrijven in Polen hebben ze het 22716: 2007-certificaat (GMP) geïmplementeerd . Deze norm is van toepassing op de Good Practice of Cosmetics. Het bevat eisen met betrekking tot de productie, controle, opslag, transport van cosmetische producten en opslag van afgewerkte producten. Gecontroleerde productie vanaf het moment dat grondstoffen worden geleverd tot en met de verpakking van de producten. Dit zorgt ervoor dat het eindproduct zoals de klant het ontvangt van hoge kwaliteit is.
De basis van alle cosmetica is water, dus de kwaliteit ervan is erg belangrijk. Het laboratorium maakt gebruik water uit eigen bron. Farmona beschermt de natuur met behulp van ingrediënten uit hernieuwbare bronnen, past ecologische productieprocedures toe, gebruikt de nieuwste technologische technieken om cosmetica innovatief te maken en consumenten en het milieu goed van dienst te zijn.
Het FARMONA Natural Cosmetics Laboratory heeft:
ISO 9001: 2008 kwaliteitscertificaat,
Certificaat met betrekking tot Good Manufacturing Practice GMP ISO 22716: 2007.
HET KWALITEITSBELEID WORDT GEÏMPLEMENTEERD DOOR:
• constante verbetering van de productietechnologie,
• de samenstelling van producten aanpassen aan de actuele trends door bestaande producten te verbeteren en nieuwe recepten te ontwikkelen,
• het gebruik van hoogwaardige actieve ingrediënten in de productie, wat de veiligheid en effectiviteit van afgewerkte producten garandeert
• constante beoordeling en verificatie van leveranciers,
• voortdurende verbetering van de kwalificaties van werknemers, inclusief pro-ecologisch bewustzijn door middel van trainingen,
• moderne productieomstandigheden gebaseerd op de principes van Good Manufacturing Practice (GMP),
• het uitvoeren van een rationeel water- en rioleringsbeleid,
• verbetering van het afvalbeheersysteem,
• optimalisatie van het verbruik van energiefactoren,
• beperking van de emissie van verontreinigende stoffen in het milieu,
• continue verbetering en ontwikkeling van het geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de ISO 9001: 2008, ISO 22716: 2007-normen,
• de verantwoordelijkheid voor het functioneren

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
FARMONA is een actief lid van organisaties die zich bezighouden met pro-sociale activiteiten, waaronder Lions Club International, PKPP Lewiatan, BCC .
Deze organisaties werven fondsen voor liefdadigheid, het bouwen en uitrusten van ziekenhuizen, het financieren van beurzen voor getalenteerde jonge mensen, het voeden van kinderen en daklozen . FARMONA Natural Cosmetics Laboratory is ook betrokken bij tal van programma's en sociale projecten op nationaal en lokaal niveau.
Het vergeet degenen in nood niet, samen met tal van niet-gouvernementele organisaties. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf intensief initiatieven proberen te ondersteunen om het kostbare leven van de mens te beschermen, vooral van de jongsten.
Het bedrijf werkte samen met de Prof Zbigniew Religa Foundation voor de ontwikkeling van hartchirurgie in Zabrze , tijdens de ceremonie van de 20ste verjaardag van de stichting ondersteunde het bedrijf het concert en de release van een album genaamd "Wonderful World", en daarmee heeft het bijgedragen aan de constructie van kunstmatige ventrikels voor kinderen. We hebben de Clinic of Paediatric Cardial Surgery in Krakow gesteund door een liefdadigheidsconcert te sponsoren , waarvan de opbrengst is gebruikt om de hybride kamer te bouwen. De ruimte zal het mogelijk maken om de meest complexe operaties uit te voeren.
Tijdens het werken met het ziekenhuis van St. Barbara in Sosnowiec , financierde het bedrijf prijzen voor de veiling waarvan de opbrengst heeft bijgedragen aan de aankoop van apparatuur voor het traumacentrum van het ziekenhuis. We waren ook een partner van Anna Dymna Foundation "Ondanks alles" tijdens het concert "Marek Grechuta Enchanted Song", we werken ook met de "Help on Time", "Dreams Come True", "Because It's Worth It" Foundations, evenals veel andere vergelijkbare organisaties.
FARMONA Natural Cosmetics Laboratory vergeet de behoeftigen niet door samen te werken met onder meer het Centrum voor Transplantatie van het Universitair Kinderziekenhuis in Krakau, de Monar-vereniging, de Poolse Diabetesvereniging, evenals hospices en verpleeghuizen. Het bedrijf neemt deel aan het project "Geef uzelf een gezond leven", waarvan het hoofddoel de preventie van baarmoederhalskanker is . We ondersteunen regelmatig: Help on Time Foundation, Dreams Come True Foundation, Association of the Blind, Poolse Diabetes Association, Man to Man Foundation.
Farmona Natural Cosmetics Laboratory moedigt actieve vrijetijdsbesteding aan, bevordert een actieve levensstijl en sponsort sportevenementen voor: amateurs en professionals, waaronder: Cracovia Marathon, 3 Mounds Run, Wisla Krakow basketbal- en volleybalwedstrijden.
Het bedrijf ondersteunt culturele activiteiten en draagt bij aan de ontwikkeling van cultuur en kunst. FARMONA Natural Cosmetics Laboratory werkte samen met, onder andere, het Nationale Museum in Krakow bij de opening van de Poolse kunstgalerij in de Lakenhal, het Historisch Museum van Krakau, het Filharmonisch Orkest van Krakau, de Opera van Krakau, het Groteske Theater tijdens het jaarlijkse evenement Reality Shopka Szoł, Bagatela Theatre , Nieuw bad. Het interieur en de tuinen van FARMONA Business & SPA Hotel in Kraków zijn voorzien van veel kunst, waaronder werken van de Nederlandse multi-kunstenaar, Clemens Brielse.

In het jaar 2007 startte het bedrijf het Farmona Business & SPA Hotel in Krakau - een intiem hotel met een 200 vierkante meter grote Wellness & SPA-ruimte, een conferentieruimte en een voortreffelijk restaurant. De perfecte plek voor mensen die houden van een elegant en smaakvol interieur, discrete zorg door het personeel en zorg voor de uniekheid van elk moment. De kamers zijn individueel ingericht met aandacht voor elk detail en in sterke kleuren van de natuur. In de Oriëntale Wellness & SPA worden de schoonheidsrituelen geïntroduceerd, speciaal ontwikkeld door Indonesische masseurs. Ook in het restaurant Magnifica in Farmona Business & SPA Hotel zijn de elementen van vuur en water met elkaar verweven. Dit alles stelt het in staat om de natuur te benaderen en innerlijke harmonie te bereiken.

*** Lees hier meer: ***

Subcategorieën

 • Cleansing : Home Use

  Een reinigingsconcept voor thuisgebruik, afgestemd op de persoonlijke behoeften van de huid, bv. droog, vochtarm, vetarm, geïrriteerd, gemengd en vet.
  Actieve ingrediënten:

  • Mountain Crystal versterkt en regenereert de huid, verwijdert dode huidcellen, zonder de pH –waarde aan te tasten, geeft energie en herstelt de vocht-vetbalans.
  • Marine Mineralen Oxygenaat verbetert de kwaliteit en verhoogt de stevigheid en elasticiteit van de huidcellen.
  • Biocomplex hydrateert, verzacht en kalmeert irritatie van de huid en beschermt tegen uitdrogen.
  • Zijdeproteïnen vormen een perfecte hydratatie voor de huid, beschermen tegen uitdrogen en geven een zijdezacht en fris gevoel.
  • Hyaluronzuur heeft een zeer hoog vochtbindend en vochtvasthoudend vermogen, huideigen stof.
  • Aloë Vera extract hydrateert, voedt en regenereert de huid en geeft een vitale en gezonde uitstraling.
  • Vitamine E, neutraliseert de vrije radicalen gaat ageing tegen, zorgt voor een fris en zacht gevoel aanvoelende huid

   

 • Cleansing : Salon
 • Retin Gold

  Pure Luxe met Gold en Retinol

  Een behandeling die de huid verstevigt, laat stralen en energie geeft.

  Direct "Age Blurring" effect

  Goud is een van de minst voorkomende elementen in de natuur, de helende en verzorgende eigenschappen ervan zijn al honderden jaren bekend. De specialisten van Farmona hebben besloten om de werking van colloïdaal goud met retinol te combineren en ontwikkelden een luxe verstevigende behandeling voor het ophelderen van het gezicht, hals en decolleté. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten ziet de huid er jonger uit, vol met licht en energie.

  De zichbare effecten van de behandeling

  Verbeterde huidspanning en versteviging, hydraterend,  gladheid van de huid, het verminderen van de verschijning van rimpels, het verminderen van de symptomen van vermoeidheid en stress, verheldering van de huid en het herstel van een jeugdig uiterlijk.

  Retin Gold Masker

  Onderstaande foto is genomen na 1 behandeling. Het laat een duidelijke verbetering van de huid zien. De fijne lijntjes zijn zichtbaar minder door het "Age Blurring" effect.

  Met dank aan Schoonheidssalon Es Vedra voor de foto'sRetin Gold  Voor en Na 1 behandeling

  ACTIEVE INGREDIËNTEN:

  COLOIDAL GOLD - microscopische gouddeeltjes die de mechanismen stimuleren die verantwoordelijk zijn voor de revitalisering van de huid. Ze stimuleren de synthese van collageen, versterken de ondersteunende structuren van de huid en verbeteren de biomechanische eigenschappen ervan.

  RETINOL - een vorm van vitamine A die wordt gekenmerkt door een hoge werkzaamheid tegen veroudering. Het stimuleert het proces van huidvernieuwing, stimuleert de synthese van fibrillair en collageen type I, II en IV, helpt rimpels glad te strijken en verbetert de stevigheid en spanning van de huid. 

  HYDROXYPROLISILANE CN ® - werkt als een anti-aging, antioxidant, verstevigende en helende stof. Het is een niet-dierlijk derivaat, resulterend uit de reactie van methylsilanetriol met hydroxyproline, verkregen door biotechnologie. Het vertoont een uitstekende activiteit van huidregeneratie door cytostimulatie. HYDROXYPROLISILANE CN® stimuleert de vermenigvuldiging van verouderde cellen en verbetert het regeneratie- en helende vermogen, terwijl het de energiebehoefte beperkt. Het is noch giftig noch irriterend van aard. HYDROXYPROLISILANE CN® vindt toepassing in het formuleren van producten voor de acnehuid, gevoelige huid, baby's & kinderen, zon & na-zon, after-shaves en ontharingsmiddelen. 

  ACTIVE POLYMER LIFTING - polymeer met hoog molecuulgewicht verbetert de structuur van de elastische vezels en vermindert de effecten van zwaartekracht op de huid, door de juiste spanning en stevigheid. 

  PHYTORENEWAL COMPLEX - bioactieve complex is een mengsel van natuurlijke oliën opgenomen in één formule. Verbeterd de stevigheid en elasticiteit van de huid en vernieuwt het ovaal van het gezicht.

  AGE BLURRING COMPLEX - een complex van speciaal geselecteerde kristal moleculen die eventuele oneffenheden van de huid opvullen, lichtstraling verspreiden, rimpels  en andere oneffenheden van de huid die met de ouderdom verschijnen en minder zichtbaar worden.

 • Acid Tech...

  ACID TECH is een lijn voor professioneel gebruik, te gebruiken na het voltooien van de ACID TECH training door onze gekwalificeerde trainers.

  DOEL:

  Zuiver 40% amandelzuur in combinatie met sterk 50% glycolzuur en 10% shikiminezuur zijn intense exfoliërende preparaten bedoeld voor de professionele schoonheidsspecialist. Reinig de huid perfect en reguleert talgklieren.

  Amandel-ACID 40% - Elk type huid. Vooral aanbevolen voor de droge, gemengde, verouderende, verkleurde huid, ook gevoelig.

  Glycol-ACID 50% + shikimic-ACID 10% - Alle huidtypen. Vooral aanbevolen voor gecombineerde, acne, vette, verouderende huid met verkleuring, littekens.

   

  ACID TECH is een lijn voor professioneel gebruik, te gebruiken na het voltooien van de ACID TECH training door onze gekwalificeerde trainers.

  DOEL:

  Zuiver 40% amandelzuur in combinatie met sterk 50% glycolzuur en 10% shikiminezuur zijn intense exfoliërende preparaten bedoeld voor de professionele schoonheidsspecialist. Reinig de huid perfect en reguleert talgklieren.

  Amandel-ACID 40% - Elk type huid. Vooral aanbevolen voor de droge, gemengde, verouderende, verkleurde huid, ook gevoelig.

  Glycol-ACID 50% + shikimic-ACID 10% - Alle huidtypen. Vooral aanbevolen voor gecombineerde, acne, vette, verouderende huid met verkleuring, littekens.

   

  Wie kan deze producten kopen?
  De producten zijn alleen beschikbaar voor klanten welke deze training hebben gevolgd.

  De training wordt gegeven door Lidy Rutten en Jildau Rentenaar van Jil's Beauty en Wellness opleidingsinstituut. Na afloop van de training ontvangt U een CRKBO erkend certificaat en een reader met het protocol van de diverse behandel methodes.

  Cursusdata:
  Maandag 9 maart 
  Maandag 30 maart 
  Maandag 20 april 
  Maandag 11 mei
   
  Zaterdag 18 april 
  Zaterdag 16 mei

  De training wordt gegeven in groepen van minimaal 4 en maximaal 6 personen.
  U ontvangt na afloop een erkend certificaat.
   
  Info:

  Prijs                      € 175,=
                                inclusief syllabus en erkend certificaat.
                                Koffie & thee en gezonde hapjes
  Cursuslocatie       Bandijk 3, 7383 ED Voorst, Gemeente Voorst
  Aanvang              10.00 uur tot 16.00 uur


  Introductie aanbieding
  Schrijf u in voor 15 april en ontvang 20% korting op het inschrijfgeld en op het  pakket Farmona ACID Tech  om na afloop thuis de behandelingen uit te voeren. Bestaande uit:
  • ACID TECH Exfoliating face toner
  •                        Mandelic acid 40%
  •                        Glycolic acid 50% + Shikimic acid 10%
  •                        Neutralizer
  •                        Bio infusion regenerating serum
  •                        Regenerating mask
  •                        Regenerating barrier cream
   
  Schrijf U in voor 15 april voor 1 van de trainingsdata en ontvang 20% korting op het inschrijfgeld en 10% op het volledige pakket producten.
  Training       € 175,--
  Pakket        € 110,85
  Totaal         € 285,85
  Aanbieding voor   € 239,76
  Alle prijzen zijn excl.BTW
 • ANTI A.G.E.

  In antwoord op de nieuwste trend, een goede leefstijl, gezonde eetgewoonten en optimale aandacht voor de huidverzorging heeft Farmona de nieuwe ANTI A.G.E. Glycatie lijn ontwikkeld.

  Deze behandeling verhoogt de biomechanische (huideigen) eigenschappen en de elasticiteit van de huid, verzacht de fijne lijntjes en rimpels, geeft een intensieve hydratatie. De ANTI A.G.E. lijn is specifiek gericht op de gevolgen van glycatie.

  WAT IS GLYCATIE?
  Huidveroudering is een cascade van reacties in de huid die uiteindelijk de elasticiteit aantasten van de collagene en elastine vezels waardoor rimpels ontstaan. Het is algemeen bekend dat bij het ouder worden de aanmaak van nieuw collageen afneemt , dit komt door de intrinsieke veroudering van het lichaam. De vezels zijn niet meer op de juiste wijze gerangschikt, er worden crosslinks gevormd tussen de collagene en elastine vezels, mede door inname van voedsel met een hoge glycemische index (koolhydraatrijk) o.a. glucose, fructose, ribose. Dit proces heet "glycatie" waarbij AGE’s worden gevormd Advanced Glycation Endproduct s. Vanaf de leeftijd van 20 jaar neemt de productie van collagene vezels af waardoor verslapping toeneemt en wel met 3,7 % per jaar.
  Glycatie brengt schade toe aan de huidstructuur, gevolg verlies van elasticiteit en ontstaan van fijne lijntjes en kleurveranderingen o.a. pigmentstoringen.

   Glycatie


  ANTI A.G.E. GLYCATION is een specifieke lijn preventief werkend op verouderingsproces van de huid.
  ANTI A.G.E. GLYCATION. corrigeert en voorkomt de meest zichtbare tekenen van de intrinsieke veroudering van de huid

  ANTI A.G.E. GLYCATION wordt aanbevolen voor:

  • alle huidtypen
  • vrouwen en mannen vanaf 25 jaar
  • voor de huid met
  • verlies van stevigheid en elasticiteit,
  • rimpels,
  • pigmentstoornissen in de huid,
  • voor iedereen die het behoud van een jeugdig en fris uiterlijk belangrijk vinden.


  HET BELANGRIJKSTE DOEL VAN ANTI A.G.E. GLYCATIE:

  • Terugdraaien van de effecten als gevolg van het glycatie proces op de huid
  • Vermindering van opgehoopte A.G.E. (Advanced Glycation Endproducts) die de vorming van glycosaminoglycanen, (GAG’s) verlagen
  • Herstel elasticiteit van de collagene en elastine vezels,
  • Verbetering biomechanische eigenschappen van de huid
  • Vermindering pigmentverkleuringen
  • Zichtbare huidverjonging.
  • Preventie tegen huidveroudering.

  Anti A.G.E.

   

  ACTIEVE INGREDIËNTEN
  VITAMINE PP – Vitamine PP of Nicotinezuur is een vitamine B3, met sterke antioxydantenwerking, verhoogt de weerstand van de huid barrière (epidermis).
  Heeft sterke anti-glycatie eigenschappen, neemt vrije radicalen op in de collagene en elastine vezels en voorkomt daarmee vermindering van de elasticiteit.
  Behoudt de biomechanische eigenschappen van de huid en zorgt dat de huidskleur niet vaal en bleek wordt.
  ACTIVATOR OF COLLAGEN AND ELASTIN- Beïnvloedt de synthese van de aminozuren en stimuleert de fibroblasten, vertraagt de veroudering van de vezels en verhoogt de stevigheid en elasticiteit van de huid.
  IDEALIFT ™ - Lipopeptide stimuleert de aanmaak van elastine, ondersteunt de elastine vezels in de weefselstructuur en gaat verslapping tegen van het gezichtscontour. Geeft een liftend effect.
  PHYTO-RETINOL - stimuleert lysyl oxidase ter verhoging van de weerstand van de epidermis. Zorgt voor een optimale aanmaak van type I collageen, verhoogt de elasticiteit en zorgt voor een gezond en langdurige jeugdige uitstraling.
  GLYCOSAMINOGLYCANS ( GAG s )- mucopolysacchariden met een hoge concentratie aan hyaluronzuur. Zichtbare verbetering van de bindweefselpermeabiliteit en verhoogt de epidermale penetratie van actieve bestanddelen.

  Salonproducten
  ANG0000 Anti-Glycation and Anti-Ageing Set
  ANG0001 Peptide Deglycation Cream
  Consument :
  ANG1001 Youth Prolonging Face Cream - day
  ANG0002 Fibro-Reparing Serum-in-Cream - night

 • Couperose / Sensitieve...

  Kalmerende behandeling voor de gevoelige huid en couperose huid met teleangiëctastieën.

  Dankzij de zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten wordt de reactiviteit van de geïrriteerde huid sterk gekalmeerd. De bloedvaatjes worden versterkt en de roodheid vermindert.

  .
  ACTIEVE INGREDIËNTEN:

  • PRONALEN ANTI FATIQUE HSC – innovatief systeem door combinatie van ruscus, blueberry en lemon voor de geïrriteerde, rode huid met couperose. Werkt verstevigend op de capillairen, activeert microcirculatie en verhoogt de weerstand.
  • ANTI-COUPEROSE SYSTEM – synergetische combinatie van kastanjeboom extract, Amerikaanse toverhazelaar en aronia. Versterkt de bloedcirculatie en wanden van de capillairen, vermindert irritatie en zwelling van de huid.
  • MICRO-SPHERES WITH TROXERUTIN - Natuurlijke bioflavonen verbeteren de elasticiteit en permeabiliteit van de capillairen.
  • SEPICALM ™ VG – Lipo- aminozuur gecombineerd met waterlelie extract, vermindert ontstekingen, kalmeert en en beschermt DNA tegen schadelijke invloeden van buiten o.a. UVA en UVBstraling van de zon.

  EFFECT NA BEHANDELING:

  • Verminderde roodheid en huidirritaties
  • Gezonde huidskleur
  • Verbetering immuunsysteem

   

  Salonproducten

  PRO7004 Active Strengthening Blood Vessels Concentrate
  PRO6107 Soothing Strengthening Mask
  PRO6103 Blood Vessel Strengthening Cream

 • Hydraterende...

  Intensief hydraterende behandeling voor alle huidtypen met een vochttekort, zowel de jonge als de rijpere huid en de door de zon, beschadigde huid.

  Langdurig herstel van vocht-vet balans.
  Geeft de huid vitaliteit en jeugdige glans.

  Hydra Quest


  ACTIEVE INGREDIËNTEN:

   

  • HYALURON INTENSE SYSTEM – Groot vochtbindend en zeer vochtvasthoudend vermogen. Lichaamseigen stof.
  • LOW-PARTICLE NETWORKED HYALURONIC ACID- laag moluculair hyaluronzuur dringt door tot de diepere lagen van de epidermis.
  • AQP 8 BOOSTER – Versterkt de binding tussen de aquaporines in de epidermis om de vochthuishouding te optimaliseren. Stimuleert de aanmaak van collageen type I, IV en VII. Voorkomt voortijdige veroudering.
  • HYDROMANIL ™ - Voorkomt TEWL (trans epidermal water loose). Langdurig vochtvasthoudend.
  • COLLAGEEN EN ELASTINE – Twee zeer belangrijke huideigen eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid.
  • OLIGOPHYTOCORAIL - Extract van rode koraal en algen, activeert de celstofwisseling, een ware energie boost voor de huid. Geeft een vitale en gezonde uitstraling.

  EFFECT NA DE BEHANDELING:

  • Onmiddellijke en langdurige hydratatie,
  • Verbetering van stevigheid en elasticiteit,
  • Rimpelvervaging
  • Jeugdige, gezonde uitstraling

  Salonproducten
  PRO7002 Active Moisturising Concentrate
  UKR1000 Hydrating & Firming Massage Cream
  UKR1004 Moisturising and Firming Mask
  UKR1003 Intensively Moisturising Cream
  Consument :
  UKR1005 Multi-level Moisturising Cream - day/night
  UKR1006 Deep Moisturising Serum

 • Anti Aging 30+

  De Neurolift lijn is geïnspireerd op de effecten van aesthetisch medische behandelingen. Belangrijkste taak is het verbeteren van de stevigheid van de huid. De regeneratieve werking zorgt voor een optimaal en langdurig effect. Ontwikkeld voor vrouwen die een snelle en doeltreffende huidverbetering wensen.
  Actieve ingrediënten:

  • Neuropeptiden – Nieuwe generatie eiwitten, gaat effectief rimpelvorming tegen van zowel mimische rimpels als diepe rimpels.
  • Lifting 4D - Unieke formule met onmiddellijk zichtbaar en voelbaar, liftend effect op de huid, geeft een direct merkbare versteviging van het gezichtscontour.
  • HYALURON Filler – Snel effect door sterk hydraterende eigenschappen. Vervaagt rimpeltjes en fijne lijntjes. Zorgt voor langdurige hydratatie.
  • BOTANIC Cellular complex - Een complex van plantaardige stamcellen, een natuurlijke stimulator van celgroei o.a. van collageen en elastine waardoor het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd. Beschermt de huid tegen degeneratie en versterkt de regeneratie.
  • HYDROKSYPROLISILANE CN ® - Door silicium met hydroxyproline (aminozuur aanwezig in het collageen en elastine)te combineren wordt de huid door deze stof sterk geregenereerd. Fibroblasten worden gestuimuleerd tot aanmaak van nieuw collageen en elastine.
  • TGF - β BOOSTER - Gepatenteerde tripeptide vertraagt het verouderingsproces van de huid. Activeert TGF - ß tot aanmaak van nieuw collageen en bescherming tegen afbraak van collageen..
  • AMW HIALURON - Midden moleculair hyaluronzuur geeft de huid een natuurlijk beschermend filmlaagje om de vocht-vethuishouding in stand te houden. Gaat TEWL tegen en is sterk hydraterend.
  • Matrykiny – laagmoleculaire biomimetische peptiden, stimulering van fibroblasten, verhogen van elasticiteit en stevigheid van de huid.
  • MOIST 24 ™ - Hydroglycolische extract van Imperata Cylindrica wortel , werkt sterk hydraterend. Effectief voor de vochtarme, droge hoofdhuid .

  Resultaat: een onmiddellijk liftend effect, vervagen van rimpels, gehydrateerde en gerevitaliseerde huid, zichtbare verbetering van stevigheid en elasticiteit, optimale conditie van de huid.

  Salonproducten:
  NEU0000 Active Dermo-Lifting Concentrate
  NEU0001 Hyaluronic Bio-Nanocellulose Mask *
  NEU0002 Peptide Bio-Nanocellulose Mask
  NEU0003 Face Lifting Emulsion

  Consument
  NEU1003 Lifting Emulsion SPF15 - day
  NEU0004 Anti-Wrinkle Regenerating Cream - night
  NEU0005 Mimic Wrinkle Reducer under eye&mouth area
  NEU0010X Active Dermo-Lifting Concentrate - day/night

 • Revolu C White

  De REVOLU C WHITE-lijn is gebaseerd op een veelomvattende benadering van het verhelderen van de huid en is bedoeld om de huid met verkleurende en ongelijke kleuren te verzorgen ; het richt zich op het reguleren van de werking van melanocyten en het beheersen van stoornissen gerelateerd aan onjuiste verdeling van pigment in de huid.


  Innovatieve formules van preparaten die werden gebruikt tijdens de behandeling waren gebaseerd op synergetische werking van vitamine C en moderne actieve ingrediënten met geverifieerde efficiëntie (shikiminezuur, amandelzuur, Sepicalm ™ VG, Whitening Cellular Complex, MELASLOW ™, SEPIWHITE ™ MSH).vitamina E ,hyaluronic acid, collageen,Hydromanil™ ,panthenol ,allantoina

  ACTIEVE INGREDIËNTEN
  Vitamine C - L-ascorbinezuur; een vitamine die belangrijk is voor het lichaam, aanwezig in tal van chemische processen. Het komt voor in twee vormen, L en D, maar alleen de linkshandige vorm vertoont 100% biologische activiteit en kan voor de huid worden gebruikt. Het is een sterke antioxidant die de vrije radicalen afschrikt en de zonwering verbetert. Het stimuleert de synthese van collageen en staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en vlek verminderende activiteit. Maakt de huid stralend en vermindert de grijze huidskleur.
  Shikimic acid - een verbinding uit de groep van carbonzuurhydrozuren, verkregen uit steranijs met uitstekende exfoliërende eigenschappen, zelfs in een lage concentratie. Shikimic zuur verhoogt bovendien de hydratatie van de huid en vermindert transepidermaal waterverlies (TEWL).
  Mandelic acid - behoort tot de groep van hydrozuren (AHA). Reinigt de huid zachtjes, verjongt deze en veroorzaakt geen irritatie. Verlicht de huid efficiënt en elimineert lichte vlekken als gevolg van zonnebaden of acne.
  Sepicalm ™ VG - lipoaminozuur gecombineerd met waterlelie-extract, met verhelderende, verzachtende en verzachtende eigenschappen. Vermindert huidvlekken veroorzaakt door zon, ontsteking en acne. In aanwezigheid van AHA-zuren vermindert het gevoel van verbranding veroorzaakt door zuren. Beschermt DNA tegen schadelijke effecten van zonnestraling.
  Whitening Cellular Complex - actief complex van extract van zoethout, gewone berendruif, citroen en moerbei; heeft ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen.
  MELASLOW ™ - extract van Japanse mandarijn (Citrus Reticulate Blanco var. Unshiu) die de huid oplicht, oneffenheden en ouderdomsvlekken vermindert, en zorgt voor een optimale hydratatie.
  SEPIWHITE ™ MSH - organische verbinding die een mengsel van aminozuren, vitaminen, aloë-extract, ginseng en rozemarijn vormt. Voorkomt de synthese van melanine, vermindert op efficiënte wijze oneffenheden. aloë extract, ginseng en rozemarijn. Voorkomt de synthese van melanine, vermindert op efficiënte wijze oneffenheden.

  HYPERPIGMENTATIE - WAT IS HET EN HOE HERKEN JE HET?


  Overmatige huidpigmentatie kan een negatieve invloed hebben op de stemming van mensen die het hebben. Donkere huidplekken verschijnen het vaakst op het gezicht, de handen en andere zichtbare delen van het lichaam die blootstaan aan overmatig zonlicht en moeilijk te beschermen zijn.

  WAT IS HUIDPIGMENTATIE EN WAAROM WORDT HET VERMELD?
  Huidpigmentatie is een gevolg van overmatige melanineproductie in huidcellen. Als gevolg van de verhoogde productie van melanine verschijnen donkere vlekken op de huid, variërend in kleur van lichtbruin tot zwart en met verschillende maten en vormen.
  Sproeten en donkere vlekken komen op dezelfde manier voor als gevolg van verstoringen in de productie van pigment in de huidcellen, melanocyten genaamd.
  Hoewel sproeten iemand er schattig uit laten zien, kunnen grotere pigmentvlekken het tegenovergestelde effect hebben. Ze laten de huid er slechter en ouder uitzien.
  Abnormale pigmentatie wordt veroorzaakt door lokale overproductie van melanine - het pigment dat onze huid, haar en ogen hun natuurlijke kleur geeft. Een dergelijke overproductie kan worden veroorzaakt door een reeks factoren, waarvan de belangrijkste verband houden met overmatige blootstelling aan zonlicht, genetische aspecten, leeftijd, hormonen en huidontsteking.
  DOEL VAN DE BEHANDELING REVOLU C WHITE
  het blokkeert de activiteit van tyrosinase, die verantwoordelijk is voor de productie van melanine, verlicht en vermindert pigmentatie,

   

  WAT IS MELANINE EN HOE WORDT HET GEPRODUCEERD?
  Melanine is een polymeer met een zeer complexe structuur, waarvan de chemische samenstelling afhangt van de aard van het substraat en de plaatselijke omstandigheden waaronder het wordt geproduceerd.
  Melanocyten, huidcellen met lange dendrieten, bevinden zich tussen de cellen van de basis laag van de huid. Hun cytoplasma bevat kleine lichamen waarin pigment wordt gegenereerd onder invloed van het enzym tyrosinase in het proces dat melanogenese wordt genoemd.
  Een kleurloze basismassa premelanine verandert in het volwassen pigment - melanine. Uiterst kleine pigmentlichamen, melanomen genaamd, worden via de dendrieten van de melanocyten naar de bovenliggende epidermiscellen overgebracht. Melanine omringt de celkern en beschermt deze tegen Uv-straling. De cellen van de epidermis worden donkerder als gevolg van het ontvangen van de pigmentdeeltjes.
  Tyrosinase, het enzym dat melanogenese veroorzaakt, wordt geactiveerd als gevolg van:
  • blootstelling aan Uv-straling,
  • effecten van metalen (koper, ijzer, goud, zilver),
  • ontsteking,
  • het effect dat wordt uitgeoefend door endocriene klieren (hypofyse, voortplantingsklieren);
  • overmatige concentratie van vitamine A, PP, pantholeenzuur en foliumzuur

  MEESTE FREQUENTE PIGMENTATIESTOORNISSEN
  pigmentvlekken, zoals ouderdomspigmentatie veroorzaakt door overmatige blootstelling aan zonlicht en daarom verschijnen op de delen van het lichaam die het meest worden blootgesteld, zoals het gezicht, de handen of de armen. Het zijn meestal kleine, donkere plekken op de huid.
  melasma (ook bekend als het "masker van zwangerschap") - veroorzaakt door hormonale factoren, zoals zwangerschap of orale anticonceptie Het komt voor bij 90% van alle zwangere vrouwen. Het bestaat uit grote, donkere en onregelmatig gevormde vlekken die op specifieke plaatsen op het gezicht verschijnen
  Pigmentatie na ontsteking - het komt voor wanneer de huid die geneest na te zijn beschadigd of is gewond, wordt blootgesteld aan zonlicht. Een dergelijke pigmentatie komt vaak voor bij mensen die lijden aan acne of cosmetische behandelingen ondergaan, zoals dermabrasie, laserprocedures of chemische huidschillen.

 • ACNE / Vette Huid -

  Voor de gemengde, vette en acne huid met comedonen


  Deze lijn richt zich met name op het reguleren van de talgafscheiding en het verbeteren van vocht/vethuishouding van de huid door de unieke bestanddelen.

  Daarnaast is de specifieke reiniging met de antibacteriële en keratolytische werking een belangrijk onderdeel van De DERMA ACNE serie.
  AHA, zuren (glycolzuur, appel zuur citroenzuur en melkzuur) regelen de biologische regeneratie van de huid door het exfoliëren van hoorncellen, stimuleren van fibroblasten en daardoor de collageen synthese. Remmen aanmaak tyrosinase en melanogenese, verfrissen het huidbeeld en corrigeren onvolkomenheden.


  Peer extract bevat pectines, verzacht hydrateert, revitaliseert en egaliseert de huid. Verwijdert op een milde manier de dode huid cellen en geeft een frisse uitstraling.
  Colloïdaal zilver ( zilver water) Metabolisme van het micro-organisme wordt geremd. Dit zorgt voor een effectieve bescherming tegen bacteriën en virussen, heeft anti-inflammatoire en regeneratieve eigenschappen.
  Hyaluronzuur grote vochtbinder, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid.
  Zink PCA zorgt voor herstel vocht/vetbalans, afname van comedonen, regulering van talgproductie, verkleint de poriegrootte, gaat infecties tegen.
  Groene klei zorgt voor een poriediepe reiniging van de huid en absorbeert overtollige talg. Herstelt de natuurlijke pH, verkleint de grote poriën, vermindert ontstekingen en verminderen vorming van nieuwe comedonen. Matteren de huid.
  Active Control Complex, met bacteriostatische, anti-inflammatoire en regenererende eigenschappen.
  Reguleert de pH-waarde van de huid, reduceert de sebumproductie en voorkomt ontstaan van comedonen.
  Normal Sebum System, een innovatief complex van plantaardige extracten, (Blueberry, willow tree, witch-hazelwater) werkt talgregulerend en reducerend, matteert en herstelt de huid.

   

  Salonproducten:

  PRO7003 Active Strengthening Concentrate 10x5 ml *
  PRO7103 Active Strenghtening Concentrate 5x5 ml
  DER2000 Pear Face Wash Gel
  DER2001 Antibacterial Facial Toner
  DER2002 Cleansing Face Mask
  DER2003 Moisturising mattifying face cream
  DER2005 Softening Mask
  DER2006 Astringent Face Mask

 • Anti Pollution

  Op basis van een de meest recente innovatieve combinaties van anti-oxidatieve werkzame bestanddelen is door FARMONA een speciale productlijn ontwikkeld om de door externe invloeden beschadigde huid te beschermen tegen voortijdige veroudering. Bestrijdt vrije radicalen.
  De behandeling is bedoeld voor:
  Alle beschadigde huidtypen, zoals acnehuid, grauwe, vermoeide huid, rokershuid en huid na ziekte en/of langdurig medicijngebruik.
  Actieve Ingrediënten:

  • PRONALEN BIO - PROTECT: Bescherming tegen milieuverontreiniging en UVA-UVBstraling. Beschermt celmembraan.Antioxidant. Pronalen Bio – protect is een combinatie van:

  *Hordeum vulgare: wilde gerst
  *Panax ginseng: Ginseng is een bladrijke, groene plant die tot de Panax-familie behoort. De plant groeit in Oost-Azië en in gebieden op het noordelijk halfrond. De wortel van de ginsengplant wordt al eeuwenlang voor medische doeleinden gebruikt. Tegenwoordig is ginseng in allerlei vormen verkrijgbaar: als verse of gedroogde wortel, als extract en als ingrediënt in cosmetica,
  *Prunus persica: perzik
  *Pyrus malus: appel: tarwe

  • ACTI VITAMIN D: Werkzaam als de natuurlijke vit D. Activeert het huideigen immuunsysteem, herstelt de barrièrefunctie en reguleert de vocht-lipidebalans.
  • DNA REPAIR SYSTEM: Uniek plankton-extract op basis van nucleotiden, (belangrijk voor de cestofwisseling) revitaliseren en stimuleren de eiwitsynthese o.a. filaggrine en collageen. Beschermt het cellulaire DNA tegen veroudering en oxidatieve stress veroorzaakt door o.a.uv-straling.

  (Filaggrine is een eiwit in de huid en houdt het water vast in het stratum corneum, hoornlaag. Ontstaat vanuit de keratinocytenkorrels in het stratum granulosum, eerst als profilaggrine daarna splitst het zich in lange filamenten het filaggrine).

  • NIACINAMIDE: Vitamine B3 regenereert en verbetert de huidstructuur en kleur. Stimuleert de synthese van AQP3, hyaluronzuur en collageen. Heeft antioxiderende en immuno stimulerende eigenschappen.
  • ENERGISOME Q10 -Ontgifting van de huid en bestrijding van vrije radicalen. Regenereert en voorkomt voortijdige huidveroudering.

  Salon producten
  APO0000 Oxygenating and Detoxifying Set

  APO0002 2 Phase Oxygenating Mask 2. Cream Fase
  APO0003 Actively Oxygenating Cream SPF 15 - day
  Consument :
  APO0004 Actively Oxygenating Cream SPF 15 - day
  APO0005 Revitalising and Refreshing Eye Roll-on Cream
  APO0006 Anti Oxidising and Regenerating Cream - night

 • Ideal Protect
 • Faceroller Mesotherapy
 • Farmona Trainingen
 • Farmona Marketing
 • Skin Genic

  De SKIN GENIC lijn met herstellend en verjongend effect is de nieuwste INNOVATIE in cosmetica - epigenetics en genocosmetics, zijn de toekomst van huidverzorging.
  De SKIN GENIC behandeling is ontworpen om de huid te activeren, te beschermen tegen epigenetische veranderingen en de huid zichtbaar jeugdig te verlengen

  Farmona past hierbij o.a. de nieuwste technologie Skin Drones.  Deze technologie zorgt ervoor dat de actieve ingredienten precies op de juiste plaats in de huid wordt afgeleverd.

  De SKIN GENIC lijn:

  • Stimuleren van de opbouw en regeneratie van structurele eiwitten van de intercellulaire matrix,
  • Verbetering van de integriteit van de epidermis en de conditie van de extracellulaire matrix,
  • Stimuleren huidverdedigende mechanismen,
  • Versnellen het vernieuwingsproces van de huid, blootgesteld aan de stress effecten van omgevingsfactoren en verouderingsprocessen,
  • Activeert de jeugdgenen en verlengt de levenscyclus van huidcellen.

  De SKIN GENIC lijn wordt aanbevolen voor:

  • Elk huidtypen
  • De personen die tekenen van epigenetische huidveroudering willen verminderen
  • Huid die vereist:
   - regeneratie en herstellen
   - huid beschadigd door externe factoren
  • Huid met zichtbare tekenen van veroudering

  Actieve ingredienten:

  • DNA SMART BOOSTER - combinatie van Rhaponticum carthamoides (Maral root) en triterpene derivaten van Zizyphus spinosa (Jujube), die samenwerkend optreden tegen expressierimpels - en epidermaal bindweefsel. Veranderd de structuren die cohesie vormt tussen de huidlagen.
  • SKIN DRONES - Cosmetic Drones -het meest geavanceerde leveringssysteem voor actieve ingrediënten. Dit revolutionaire systeem richt zich op specifieke cellen en geeft waar nodig actieve ingrediënten vrij. Deze selectiviteit zorgt voor een lage dosering concentratie waardoor het een kosteneffectieve krachtcentrale is. Cosmetic Drones-technologie biedt hoge effectiviteit op een duurzame en veilige manier voor maximale resultaten.
  • COCOON OCCLUSIVE COMPLEX - een combinatie van ingrediënten die een occlusieve laag op de huid vormen die de huidtemperatuur verhogen, de bloedsomloop en lymfestroom verhogen, waardoor de absorptie en werking van actieve ingrediënten worden verhoogd.
  • DURAQUENCH ™ IQ - geavanceerd hydraterend complex dat een dubbele structurele laag op het oppervlak van de huid vormt om zijn natuurlijke barrière te regenereren en te versterken en een langdurig vocht tot 72 uur waarborgt
  • HYDROMATRIX 3D - 3D-matrix die oligosacchariden geleidelijk afzet volgens de behoeften van de huid en houdt het goed vochtig.

  Salonproducten
  SKG0000 Genoactive repair mask
  SKG0001 Cocoon Mask Foam activation mask
  SKG0002 Genoactive rejuvenating cream
  Consument :
  SKG0003 Cellular anti-ageing day cream
  SKG1002 Genoactive stimulating night cream

 • Eye Contour

  Deze lijn met dermo-kalmerend effect is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de meest voorkomende problemen van de huid rond de ogen.

  De EYE CONTOUR behandeling is bedoeld om de huid te vernieuwen, zwelling en donkere cirkels te verminderen, het voorkomen van het hangend ooglid en het vertragen van uiterlijke tekenen van veroudering in het ooggebied.

   

  De EYE CONTOUR lijn wordt aanbevolen voor:
  • Het ontbreken van stevigheid en elasticiteit rond het ooggebied
  • Mimiek rimpels rond de ogen, zorglijntjes, zonschade, lijntjes onder de ogen, in de buitenste hoeken van de ogen en tussen de wenkbrauwen
  • Donkere kringen en zwelling onder de ogen
  • Bovenste oogleden gaan hangen als gevolg van veroudering
  • Droge huid rond het ooggebied

  RESULTAAT EYE CONTOUR:
  • De rimpels effectief opvullen van binnenuit
  • stimuleert de synthese van vezels ,collageen en elastine,
  • voorkomt huid verslapping en versterkt de weerstand tegen invloeden van buitenaf
  • verbeterd de bloed- en lymfestroom,
  • hydrateert de huid rondom het ooggebied,
  • verlicht irritatie,
  • verminderd zwelling
  • verminderd de donkere kringen,
  • voorkomt dat ooglid gaat hangen

   

  Salonproducten:
  EYE0001 Dermo-rebuilding eyes treatment
  Consument :
  EYE0000 Dermosmoothing 3- active eye cream 30ml

 • Farmona testers
 • FAR-X Extra Lift

  FAR-X EXTRA LIFT

  De FAR-X Extra Lift lijn bestaat uit een unieke professionele salon behandeling en uit een product voor thuisgebruik. Het is ontworpen voor alle huidtypen, vooral bij veroudering met meerdere rimpels. Het bevat 3D LIFT neuropeptide en is een uitstekend alternatief voor botulinetoxine. Bovendien is het verrijkt met hyaluronzuur dat voor een perfecte hydratering van de huid zorgt en bevat het fytinezuur dat de huidskleur egaliseert.

 • Snail repair

  FARMONA Professional heeft de nieuwste formule ontwikkeld die actieve ingrediënten combineert met actief slakkenslijm.

  De natuur heeft Slakkenslijm al voorzien van vele waardevolle ingrediënten. Het zit vol elastine, allantoïne, proteïnen, microbioten, peptiden, hyaluronzuur en glycolzuur. Stuk voor stuk ingrediënten die hoog scoren op het gebied van huidverbetering

  De Snail Repair behandeling bestaat uit 4 producten met actieve en sterk regenererende en anti-aging eigenschappen. 

  Ontworpen voor alle huidtypes en speciaal voor de gevoelige en courepose huid.

  Een preventief anti aging behandeling die de huid lift, verjongt, verstevigd en met een sterk hydraterende werking. Door de combinatie van actieve ingrediënten ziet de huid er jong, fris en strak uit.

  ACTIEVE INGREDIËNTEN:

  SNAIL MUCUS: Slakkenslijm heeft een positief effect op de cellen in onze huid. De cellen worden gestimuleerd om zich te vernieuwen en te herstellen, wat zorgt voor een gezondere en jeugdigere huid. De werkzame stoffen in slakkenslijm zijn onder andere allantoïne, collageen en glycolzuur. Allantoïne zorgt ervoor dat de cellen in je huid gestimuleerd worden om zich te vernieuwen, waardoor je huid zich (sneller) zal herstellen. Collageen is een eiwit (of eigenlijk een groep eiwitten) dat ervoor zorgt dat de huid stevig en soepel blijft. De aanmaak van deze lichaamseigen stof neemt af als je ouder wordt, wat ervoor zorgt dat de huid slapper en dunner wordt en er rimpels in ontstaan. Het collageen in slakkencrème helpt je huid stevig en elastisch te blijven. Glycolzuur zorgt er daarnaast voor dat de toplaag van de huid gereinigd wordt, waardoor littekens en vlekjes verminderen en de huid er egaler en stralender uitziet.

  COMPLEX NFM: Deze liposome is verrijkt met NMF (natural moisture factors). NMF helpt het behouden van het vocht in de hoornlaag en voorkomt vochtverlies. Anders zal dit leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid. Liposome NMF complex zijn zeer rijk aan essentiële vetzuren en kunnen in de hoornlaag van de huid doordringen dankzij liposomen. Ze vergroten het vermogen tot wateropname van de huid.

  HYALURONIC ACID: Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan. is een natuurlijke stof die onderdeel is van wat de huid ondersteunt om er jong uit te blijven zien. Als belangrijkste glycosaminoglycaan in de huid zorgt hyaluronzuur ervoor dat de huid in balans blijft, beschermd wordt en zich steeds vernieuwd.snail pepair