Revolu C White 

De REVOLU C WHITE-lijn is gebaseerd op een veelomvattende benadering van het verhelderen van de huid en is bedoeld om de huid met verkleurende en ongelijke kleuren te verzorgen ; het richt zich op het reguleren van de werking van melanocyten en het beheersen van stoornissen gerelateerd aan onjuiste verdeling van pigment in de huid.


Innovatieve f...

De REVOLU C WHITE-lijn is gebaseerd op een veelomvattende benadering van het verhelderen van de huid en is bedoeld om de huid met verkleurende en ongelijke kleuren te verzorgen ; het richt zich op het reguleren van de werking van melanocyten en het beheersen van stoornissen gerelateerd aan onjuiste verdeling van pigment in de huid.


Innovatieve formules van preparaten die werden gebruikt tijdens de behandeling waren gebaseerd op synergetische werking van vitamine C en moderne actieve ingrediënten met geverifieerde efficiëntie (shikiminezuur, amandelzuur, Sepicalm ™ VG, Whitening Cellular Complex, MELASLOW ™, SEPIWHITE ™ MSH).vitamina E ,hyaluronic acid, collageen,Hydromanil™ ,panthenol ,allantoina

ACTIEVE INGREDIËNTEN
Vitamine C - L-ascorbinezuur; een vitamine die belangrijk is voor het lichaam, aanwezig in tal van chemische processen. Het komt voor in twee vormen, L en D, maar alleen de linkshandige vorm vertoont 100% biologische activiteit en kan voor de huid worden gebruikt. Het is een sterke antioxidant die de vrije radicalen afschrikt en de zonwering verbetert. Het stimuleert de synthese van collageen en staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en vlek verminderende activiteit. Maakt de huid stralend en vermindert de grijze huidskleur.
Shikimic acid - een verbinding uit de groep van carbonzuurhydrozuren, verkregen uit steranijs met uitstekende exfoliërende eigenschappen, zelfs in een lage concentratie. Shikimic zuur verhoogt bovendien de hydratatie van de huid en vermindert transepidermaal waterverlies (TEWL).
Mandelic acid - behoort tot de groep van hydrozuren (AHA). Reinigt de huid zachtjes, verjongt deze en veroorzaakt geen irritatie. Verlicht de huid efficiënt en elimineert lichte vlekken als gevolg van zonnebaden of acne.
Sepicalm ™ VG - lipoaminozuur gecombineerd met waterlelie-extract, met verhelderende, verzachtende en verzachtende eigenschappen. Vermindert huidvlekken veroorzaakt door zon, ontsteking en acne. In aanwezigheid van AHA-zuren vermindert het gevoel van verbranding veroorzaakt door zuren. Beschermt DNA tegen schadelijke effecten van zonnestraling.
Whitening Cellular Complex - actief complex van extract van zoethout, gewone berendruif, citroen en moerbei; heeft ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen.
MELASLOW ™ - extract van Japanse mandarijn (Citrus Reticulate Blanco var. Unshiu) die de huid oplicht, oneffenheden en ouderdomsvlekken vermindert, en zorgt voor een optimale hydratatie.
SEPIWHITE ™ MSH - organische verbinding die een mengsel van aminozuren, vitaminen, aloë-extract, ginseng en rozemarijn vormt. Voorkomt de synthese van melanine, vermindert op efficiënte wijze oneffenheden. aloë extract, ginseng en rozemarijn. Voorkomt de synthese van melanine, vermindert op efficiënte wijze oneffenheden.

HYPERPIGMENTATIE - WAT IS HET EN HOE HERKEN JE HET?


Overmatige huidpigmentatie kan een negatieve invloed hebben op de stemming van mensen die het hebben. Donkere huidplekken verschijnen het vaakst op het gezicht, de handen en andere zichtbare delen van het lichaam die blootstaan aan overmatig zonlicht en moeilijk te beschermen zijn.

WAT IS HUIDPIGMENTATIE EN WAAROM WORDT HET VERMELD?
Huidpigmentatie is een gevolg van overmatige melanineproductie in huidcellen. Als gevolg van de verhoogde productie van melanine verschijnen donkere vlekken op de huid, variërend in kleur van lichtbruin tot zwart en met verschillende maten en vormen.
Sproeten en donkere vlekken komen op dezelfde manier voor als gevolg van verstoringen in de productie van pigment in de huidcellen, melanocyten genaamd.
Hoewel sproeten iemand er schattig uit laten zien, kunnen grotere pigmentvlekken het tegenovergestelde effect hebben. Ze laten de huid er slechter en ouder uitzien.
Abnormale pigmentatie wordt veroorzaakt door lokale overproductie van melanine - het pigment dat onze huid, haar en ogen hun natuurlijke kleur geeft. Een dergelijke overproductie kan worden veroorzaakt door een reeks factoren, waarvan de belangrijkste verband houden met overmatige blootstelling aan zonlicht, genetische aspecten, leeftijd, hormonen en huidontsteking.
DOEL VAN DE BEHANDELING REVOLU C WHITE
het blokkeert de activiteit van tyrosinase, die verantwoordelijk is voor de productie van melanine, verlicht en vermindert pigmentatie,

 

WAT IS MELANINE EN HOE WORDT HET GEPRODUCEERD?
Melanine is een polymeer met een zeer complexe structuur, waarvan de chemische samenstelling afhangt van de aard van het substraat en de plaatselijke omstandigheden waaronder het wordt geproduceerd.
Melanocyten, huidcellen met lange dendrieten, bevinden zich tussen de cellen van de basis laag van de huid. Hun cytoplasma bevat kleine lichamen waarin pigment wordt gegenereerd onder invloed van het enzym tyrosinase in het proces dat melanogenese wordt genoemd.
Een kleurloze basismassa premelanine verandert in het volwassen pigment - melanine. Uiterst kleine pigmentlichamen, melanomen genaamd, worden via de dendrieten van de melanocyten naar de bovenliggende epidermiscellen overgebracht. Melanine omringt de celkern en beschermt deze tegen Uv-straling. De cellen van de epidermis worden donkerder als gevolg van het ontvangen van de pigmentdeeltjes.
Tyrosinase, het enzym dat melanogenese veroorzaakt, wordt geactiveerd als gevolg van:
• blootstelling aan Uv-straling,
• effecten van metalen (koper, ijzer, goud, zilver),
• ontsteking,
• het effect dat wordt uitgeoefend door endocriene klieren (hypofyse, voortplantingsklieren);
• overmatige concentratie van vitamine A, PP, pantholeenzuur en foliumzuur

MEESTE FREQUENTE PIGMENTATIESTOORNISSEN
pigmentvlekken, zoals ouderdomspigmentatie veroorzaakt door overmatige blootstelling aan zonlicht en daarom verschijnen op de delen van het lichaam die het meest worden blootgesteld, zoals het gezicht, de handen of de armen. Het zijn meestal kleine, donkere plekken op de huid.
melasma (ook bekend als het "masker van zwangerschap") - veroorzaakt door hormonale factoren, zoals zwangerschap of orale anticonceptie Het komt voor bij 90% van alle zwangere vrouwen. Het bestaat uit grote, donkere en onregelmatig gevormde vlekken die op specifieke plaatsen op het gezicht verschijnen
Pigmentatie na ontsteking - het komt voor wanneer de huid die geneest na te zijn beschadigd of is gewond, wordt blootgesteld aan zonlicht. Een dergelijke pigmentatie komt vaak voor bij mensen die lijden aan acne of cosmetische behandelingen ondergaan, zoals dermabrasie, laserprocedures of chemische huidschillen.

*** Lees hier meer: ***
Toont 1 - 8 van de 8 items
 • Actie 10 + 1
  Zelfde item

  Blemish Reducing Cream SPF 30 voor de huid met pigment problemen, met Vitamine C, Sepiwhite ™ MSH. Whitening Cellular Complex Verhelderende dagcrème voor de dagelijkse verzorging met SPF 30 speciaalbedoeld voor de huid met pigmentatie stoornissen veroorzaakt door: zon, acne, hormonaal En aging.. Herstelt de natuurlijke glans en zorgt voor een frisse...

 • Actie 10 + 1
  Zelfde item

  Speciale multi-level nachts behandeling (concentrate/ampullen) met een breed spectrum. Ondersteunt de effecten van revolu C WHITE behandeling. Tevens een uitstekende voorbereiding voor een huid blekende behandeling.Aanbevolen voor de huid met ongelijke pigmentatie, vlekken veroorzaakt door de zon, acne, hormonen en ouderdom. Volume Maat: 5 x 5 ml voor...

 • Actie 10 + 1
  Zelfde item

  REVOLU C WHITE Restructuring Cream Night Deze effectieve, actieve geconcentreerde nacht crème wordt speciaalaanbevolen voor regeneratie van de grauwe huid, huid met onzuiverheden en gevoelig voorpigmentatie veranderingen. Verheldert bestaande vlekken veroorzaakt door de zon, acne hormonenen ouderdom. Remt de activiteit van tyrosinase, egaliseert de...

 • Actie 10 + 1
  Zelfde item

  EXFOLIATING GEL WITH ACIDSActieve componenten: Shikiminezuur (1%), amandelzuur (3%).

 • Actie 10 + 1
  Zelfde item

  NEUTRALISERENDE MOUSSE met Hydromanil ™, panthenol, aloë-extract. De delicate mousse neutraliseert onmiddellijk de effecten van zuren in de exfoliërende gel en herstelt het juiste pH-niveau voor de huid. Verlicht irritaties en vermindert roodheid. Hydromanil ™ zorgt voor onmiddellijke hydratatie van het stratum corneum, en reguleert gelijktijdig...

 • Actie 10 + 1
  Zelfde item

  Revolu C-White Active Whitening Set met : Active Whitening Concentrate Concentraat met Actieve componenten: vitamine C, MELASLOW ™, whitening cellular complex, Sepicalm ™ VG, panthenol. Het concentraat, dankzij het hoge gehalte aan actieve ingrediënten met gedocumenteerde effecten, onderdrukt efficiënt de activiteit van tyrosinase, waardoor de synthese...

 • Actie 10 + 1
  Zelfde item

  BESCHERMENDE DAGCRÈME SPF30 met SEPIWHITE ™ MSH, Whitening Cellular Complex, vitamine E, UV-filters (SPF30). Lichte dagcrème met dubbel effect: beschermen en lighthening. SEPIWHITE ™ MSH in crème verbetert het uiterlijk van pigmentveranderingen veroorzaakt door hormonale onbalans, na-zon, ouderdom en post-acne vlekken. Whitening Cellular Complex...

Toont 1 - 8 van de 8 items