Skin Care 

Subcategorieën

 • FaceCare
 • HandCare
 • BodyCare
 • Ampullen

  Werkzame concentraten in GLAS, waarom?


  Glas is in alle opzichten compatibel met het product en dient als een ideale verpakking voor elk 3 ml zuiver concentraat.

  Het economische gebruik of het volledig afzien van conserveermiddelen waarborgt de hoge kwaliteit, stabiliteit en zuiverheid van de Eccelente ampullen.

  Direct effect:
  Hooggedoseerde power

  -actieve ingrediënten voor elke huid en elke behoeften geven direct zichtbare effecten:
  · Direct lifting
  · Natuurlijke anti-aging
  · Intensieve regeneratie· Direct puur vocht

  Een ampul kan niet intensiever werken!

   

   

 • Foot Care
 • Wenkbrauwverf

  Orenna

  Wimper en wenkbrauwverf in topkwaliteit - al meer dan 60 jaar in Duitsland gemaakt

  Orenna intensiv kleur is meer dan 60 jaar geleden ontwikkeld speciaal voor professionele schoonheidsspecialisten die hun klanten willen bevredigen met het verlangen naar langere en volumineuze wimpers evenals naar gedefinieerde wenkbrauwen.

  De kleuring volgens het Orenna-systeem biedt snelle resultaten en duurt tot 6 weken, afhankelijk van de haarstructuur. De keuze aan accessoires laat niets te wensen over en biedt professionele wimper- en wenkbrauwkleuring van professionele kwaliteit.

  Wimper- en wenkbrauwkleuren met erkende groeistimulatie.

  1 tube Orenna-intensieve kleur is genoeg voor ongeveer 30 toepassingen.

 • Sugaring

  Professional Sugaring

  • 100% natuurlijk
  • Veel minder pijnlijk
  • Minder irritatie
  • Zacht en veilig

  we%20love%20sugaring.jpg

  Waarom Body Sugaring met Sugaring Cane ?


  Body Sugaring is een al eeuwenoude techniek uit het Midden Oosten die ook nu weer super trendy is. Nieuwe samenstellingen van de pasta maken het ontharen met een suikerpasta opnieuw populair.
  In steeds meer landen is Sugaring de trend. Meer en meer salons schakelen over van waxen naar sugaring omdat het voor de klant veel minder pijnlijk is en minder irritatie geeft.
  Zorg dat ook in uw salon deze trendy manier van ontharen wordt aangeboden.
  Sugaring Cane is een Duits topmerk en vertegenwoordigd in de Scandinavische landen. Duitsland en Oostenrijk. Nu ook in Nederland en België.

 • Algen Maskers

  Het Peel Off Algenmasker is een technische behandeling met een alginaat (extract van Laminaria Sp. Bruin zeewier), dat al jarenlang een onderdeel is van professionele salonbehandelingen. Deze poederbehandeling vereist een stap van mengen met water voordat het wordt aangebracht. De daaropvolgende complexatiereactie van het alginaat zorgt ervoor dat het masker perfect kan worden gevormd met de vorm van het gezicht of lichaam en verhoogt de penetratie van de actieve ingrediënten. In droge toestand wordt deze tweede huid in één keer verwijderd en hoeft niet te worden gespoeld. De maskers worden gemakkelijk aangebracht en verwijderd zonder sporen achter te laten op de huid.

  Zonder conserveringsmiddelen

  Algenmaskers : Stap voor stap

  Algenmasker : Stap voor Stap

   

  Peel Off