Vegan Nature 

  • PRO7039-3 breed.pngOp de Vakbeurs Beauty Trade Festival introduceert FARMONA:

PRO7039-2.png

een veganistische holistische therapie die volledige rust biedt.

Een behandeling van hoge kwaliteit, toegewijd aan zorg en lichaams-massage, met unieke aroma’s geïnspireerd op de vier elementen, Water, Vuur, Lucht en Aarde, brengt het iedereen in een buitengewone staat van ontspanning...

  • PRO7039-3 breed.pngOp de Vakbeurs Beauty Trade Festival introduceert FARMONA:

PRO7039-2.png

een veganistische holistische therapie die volledige rust biedt.

Een behandeling van hoge kwaliteit, toegewijd aan zorg en lichaams-massage, met unieke aroma’s geïnspireerd op de vier elementen, Water, Vuur, Lucht en Aarde, brengt het iedereen in een buitengewone staat van ontspanning.

De etherische olieën worden in alle producten opgenomen waardoor de gehele behandeling optimaal wordt afgestemd op de persoonlijke stemming en behoefte van uw klant.

Rekening houdend met twee sterke trends - veganisme en deze personalisatie - heeft Farmona de VEGAN NATURE lichaamsverzorgingslijn ontwikkeld.

Veganisme:

Een trend die steeds meer gebieden van ons leven domineert. Van de keuken, via mode tot cosmetica. Het is niet alleen een trend maar een nieuwe levensstijl. Mensen die overstappen naar een vegetarisch dieet veranderen ook hun houding ten opzichte van cosmetica.

Personalisatie:

In behandelingen wordt meer aandacht besteed aan de individuele klantbehoeften. Daarbij wordt niet alleen rekening gehouden met de conditie van de huid maar ook met de mentale gemoedstoestand van de cliënt.
Door de keuze uit de vier elementen kunt U bij de behandeling nog beter inspelen op de persoonlijke aroma-wensen van uw klant.
De behandeling wordt aanbevolen voor elk huidtype met tekenen van stress, vermoeidheid en gebrek aan energie.

PRO7039-1.png

De recepturen van VEGAN NATURE- zijn 100% veganistisch samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, die minimaal 90% van alle gebruikte grondstoffen uitmaken, waaronder plantaardige oliën, mineralen en botanische extracten. De hoge duurzaamheid van deze prachtige ingrediënten zorgen voor een aangename zintuigelijke ervaring


CREËER EEN UNIEKE BEHANDELING VOOR UW KLANT ...

Aromatische lichaamsbehandeling gekoppeld aan stemming en behoeften van de huid.
Voordat de behandeling begint ondergaat de klant een geur test en maakt een keuze uit de selectie van de meest geschikte etherische olie, geïnspireerd door de vier elementen water, aarde, vuur en lucht.
De gekozen etherische olie zal dan in alle onderdelen van de behandeling worden gebruikt.

*** Lees hier meer: ***
Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items