Retin Gold 

Pure Luxe met Gold en Retinol

Een behandeling die de huid verstevigt, laat stralen en energie geeft.

Direct "Age Blurring" effect

Goud is een van de minst voorkomende elementen in de natuur, de helende en verzorgende eigenschappen ervan zijn al honderden jaren bekend. De specialisten van Farmona hebben besloten om de werking van colloïdaal goud ...

Pure Luxe met Gold en Retinol

Een behandeling die de huid verstevigt, laat stralen en energie geeft.

Direct "Age Blurring" effect

Goud is een van de minst voorkomende elementen in de natuur, de helende en verzorgende eigenschappen ervan zijn al honderden jaren bekend. De specialisten van Farmona hebben besloten om de werking van colloïdaal goud met retinol te combineren en ontwikkelden een luxe verstevigende behandeling voor het ophelderen van het gezicht, hals en decolleté. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten ziet de huid er jonger uit, vol met licht en energie.

De zichbare effecten van de behandeling

Verbeterde huidspanning en versteviging, hydraterend,  gladheid van de huid, het verminderen van de verschijning van rimpels, het verminderen van de symptomen van vermoeidheid en stress, verheldering van de huid en het herstel van een jeugdig uiterlijk.

Retin Gold Masker

Onderstaande foto is genomen na 1 behandeling. Het laat een duidelijke verbetering van de huid zien. De fijne lijntjes zijn zichtbaar minder door het "Age Blurring" effect.

Met dank aan Schoonheidssalon Es Vedra voor de foto'sRetin Gold   Voor en Na 1 behandeling

ACTIEVE INGREDIËNTEN:

COLOIDAL GOLD - microscopische gouddeeltjes die de mechanismen stimuleren die verantwoordelijk zijn voor de revitalisering van de huid. Ze stimuleren de synthese van collageen, versterken de ondersteunende structuren van de huid en verbeteren de biomechanische eigenschappen ervan.

RETINOL - een vorm van vitamine A die wordt gekenmerkt door een hoge werkzaamheid tegen veroudering. Het stimuleert het proces van huidvernieuwing, stimuleert de synthese van fibrillair en collageen type I, II en IV, helpt rimpels glad te strijken en verbetert de stevigheid en spanning van de huid. 

HYDROXYPROLISILANE CN ® - werkt als een anti-aging, antioxidant, verstevigende en helende stof. Het is een niet-dierlijk derivaat, resulterend uit de reactie van methylsilanetriol met hydroxyproline, verkregen door biotechnologie. Het vertoont een uitstekende activiteit van huidregeneratie door cytostimulatie. HYDROXYPROLISILANE CN® stimuleert de vermenigvuldiging van verouderde cellen en verbetert het regeneratie- en helende vermogen, terwijl het de energiebehoefte beperkt. Het is noch giftig noch irriterend van aard. HYDROXYPROLISILANE CN® vindt toepassing in het formuleren van producten voor de acnehuid, gevoelige huid, baby's & kinderen, zon & na-zon, after-shaves en ontharingsmiddelen. 

ACTIVE POLYMER LIFTING - polymeer met hoog molecuulgewicht verbetert de structuur van de elastische vezels en vermindert de effecten van zwaartekracht op de huid, door de juiste spanning en stevigheid. 

PHYTORENEWAL COMPLEX - bioactieve complex is een mengsel van natuurlijke oliën opgenomen in één formule. Verbeterd de stevigheid en elasticiteit van de huid en vernieuwt het ovaal van het gezicht.

AGE BLURRING COMPLEX - een complex van speciaal geselecteerde kristal moleculen die eventuele oneffenheden van de huid opvullen, lichtstraling verspreiden, rimpels  en andere oneffenheden van de huid die met de ouderdom verschijnen en minder zichtbaar worden.

*** Lees hier meer: ***
Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items