Aromatherapie 

De passie voor aromatherapie

Aromatherapie is een veel omvattend begrip voor het werken met essentiële oliën welke een bijzondere werking hebben op zowel lichaam als geest.

Uit het brede scala aan mogelijkhenden hebben wij speciaal voor schoonheidsspecialisten en aromatherapeuten producten en trainingen geselecteerd voor de praktijk van alle dag...

De passie voor aromatherapie

Aromatherapie is een veel omvattend begrip voor het werken met essentiële oliën welke een bijzondere werking hebben op zowel lichaam als geest.

Uit het brede scala aan mogelijkhenden hebben wij speciaal voor schoonheidsspecialisten en aromatherapeuten producten en trainingen geselecteerd voor de praktijk van alle dag.

Door meer dan 20 jaar ervaring in aromatherapie nemen wij U stap voor stap mee in de bijzondere mogelijkheden van 100% natuurlijke Biologische huidverzorging op maat.

Met ons assortiment kunt U de producten en behandelingen individueel op elke klant afstemmen

100% Bio Skin care op maat

De producten van Botanicus zijn gecertificeerd door l'association Authentic Provence : "AP"
Dit keurmerk garandeert dat de essentiele grondstoffen zijn geproduceerd en verwerkt in de Provence.

Wij werken alleen met producten van de hoogste zuiverheidsgraad met het  certificaat BIO Cosmetique en Ecocert Greenlife.

 

Botanicus heeft een eigen Research & Development-afdeling. Elke olie wordt geverifieerd door middel van gaschromatografie voordat deze op de markt wordt gebracht. De gehanteerde en gecertificeerde productspecificaties zijn streng en maken van dit merk een vooraanstaande referentie in aromatherapie.

*** Lees hier meer: ***

Subcategorieën

 • Trainingen Aromatherapie

  De werking van aromatische essentiële oliën heeft een effect op zowel het uiterlijk als ook op het innerlijk van ons lichaam

  Niet alleen de geuren maar ook de werking van de essentiële oliën zijn door de eeuwen heen bekend vanwege de goede en zuivere eigenschappen van de plantaardige oliën.

  Door deze bijzondere werking wordt er ook wel gesproken over Cosmedische producten

  Uit onderzoek is gebleken dat etherische oliën een hoog transdermaal ( huiddoordringend ) vermogen bezitten en reeds binnen een uur traceerbaar kunnen zijn in de urine. Dat betekent dat het aanbrengen van een creme of een olie op de huid ook positieve effecten kan hebben op het inwendige lichaam.

  Het begrip aromatherapie is veelomvattend en hiervoor zijn veel langdurige opleidingen beschikbaar.

  Speciaal voor de praktijk van schoonspecialisten hebben wij, uit ervaring van meer dan 20 jaar aromatherapie, een aantal trainingen opgezet welke specifiek zijn toegespitst op de praktijk van alle dag.

  Geen huid is hetzelfde !

  Door de opgedane kennis kunt U uw klanten een individueel afgestemde creme of behandeling "op maat" aanbieden.

  In de trainingen leert U de stapsgewijs de juiste productkennis en gaat U werken met geselecteerde essentiële olien. 


  Wij nemen U mee van de theorie en basiskennis van aromatherapie naar de praktijk van 100% op maat gemaakte producten en behandelingen.

  Praktische trainingen welke voor U direct toepasbaar zijn in uw salon. 

  Wij werken uitsluitend met de zuiverste producten van Botanicus met de certificaten :Cosmetique Bio en Ecocert.

  Certificaten

  Kom binnen in de inspirerende wereld van aromatherapie.

 • Producten
Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item