Hydra Quest Deep Moisterizing Serum Bekijk groter

Hydra Quest Deep Moisterizing Serum

UKR1006

Bestelbaar

HYDRA QUEST Multi level moisturizer is een geavanceerde intensief hydraterende crème die geschikt is voor alle huidtypes, vooral droge, na overmatige blootstelling aan UV bruinen en solarium. Speciaal voor een huid die droog is  door de actie van droge lucht (airconditioning, verwarming in de herfst - winter) .

Meer details

10 Plus 1 in Winkelwagen

Datasheet

Salon - Home Use Thuisgebruik
Fabrikant Farmona

Meer informatie

Unieke synergetische combinatie van actieve hydraterende ingrediënten met baanbrekende technologie stimuleren van aquaporins, radicaal en permanent verhoging van het vochtgehalte van de huid, waardoor het werkt op de stevigheid, elasticiteit en jeugdige uitstraling geeft.

Aanbevolen voor alle huidtypes met de behoefte aan intensieve hydratatie, droge en vochtarme huid, na overmatige blootstelling aan de zon, evenals de huid welke is blootgesteld aan schadelijke effecten van b.v. air-conditioning, ook de rijpere huid.

TRIPLE EFFECT:


INTENSE MOISTURISING - garandeerd onmiddellijk multilevel hydratatie, zelfs in diepe lagen van de huid, zelfs tot 72 uur, via verbetering van hydratatie en regulering van het epidermis exfoliatieproces.

STIMULEREN - regelt de stroming van het water in de opperhuid, stimuleert de natuurlijke hydratatie van de huid systeem, zowel in de diepere lagen en op het oppervlak, en bevordert het onderdrukken van huidveroudering processen.

SMOOTHING - verbetert duidelijk de stevigheid en elasticiteit van de huid, verminderd de kleine lijntjes en rimpeltjes.

THE POWER OF INNOVATIVE INGREDIENTS:

  • HYALURON INTENSE SYSTEM,
  • IQ MOISTURE COMPLEX,
  • AQP 8 BOOSTER.