Aanbieding! Snail Repair Threatment Bekijk groter

Snail Repair Threatment

SSM9999

Bestelbaar

De nieuwste gezichtsbehandeling van Farmona Professional is ontwikkeld door het populaire actief slakkenslijm te combineren met andere actieve ingrediënten als hyaluronzuur, NMF-complex, collageen en elastine. Versterkt met microcapsules met vitamine E voor een diepere verjonging, lifting.

Deze combinatie van moderne en actieve producten zorgen voor een verjonging, lifting en diepe hydratering van de huid en laat de huid er jong en vitaal uitzien.

Deze nieuwe behandeling is voor alle huidtypen en ook speciaal voor de gevoelige en couperose huid.

Een preventief anti aging behandeling die de huid lift, verjongt, verstevigd en met een sterk hydraterende werking. Door de combinatie van actieve ingrediënten ziet de huid er jong, fris en strak uit.

De Snail Repair Threatment bestaat uit 4 producten:

  1. Actieve verjongende peeling met slakkenslijm 200ml
  2. Actief verjongend concentraat met slakkenslijm 30ml
  3. Verjongend en verjongend masker met slakkenslijm 200ml
  4. Verjongende crème met slakkenslijm 150ml

 

AANBEVOLEN AANTAL BEHANDELINGEN: eenmaal of in een reeks van 4 behandelingen die eenmaal per week worden uitgevoerd.

DUUR VAN DE BEHANDELING: 1 uur.

Meer details

Meer informatie

 

ACTIEVE INGREDIËNTEN:

SNAIL MUCUS: Slakkenslijm heeft een positief effect op de cellen in onze huid. De cellen worden gestimuleerd om zich te vernieuwen en te herstellen, wat zorgt voor een gezondere en jeugdigere huid. De werkzame stoffen in slakkenslijm zijn onder andere allantoïne, collageen en glycolzuur. Allantoïne zorgt ervoor dat de cellen in je huid gestimuleerd worden om zich te vernieuwen, waardoor je huid zich (sneller) zal herstellen. Collageen is een eiwit (of eigenlijk een groep eiwitten) dat ervoor zorgt dat de huid stevig en soepel blijft. De aanmaak van deze lichaamseigen stof neemt af als je ouder wordt, wat ervoor zorgt dat de huid slapper en dunner wordt en er rimpels in ontstaan. Het collageen in slakkencrème helpt je huid stevig en elastisch te blijven. Glycolzuur zorgt er daarnaast voor dat de toplaag van de huid gereinigd wordt, waardoor littekens en vlekjes verminderen en de huid er egaler en stralender uitziet.

COMPLEX NFM: Deze liposome is verrijkt met NMF (natural moisture factors). NMF helpt het behouden van het vocht in de hoornlaag en voorkomt vochtverlies. Anders zal dit leiden tot vroegtijdige veroudering van de huid. Liposome NMF complex zijn zeer rijk aan essentiële vetzuren en kunnen in de hoornlaag van de huid doordringen dankzij liposomen. Ze vergroten het vermogen tot wateropname van de huid.

HYALURONIC ACID: Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan. is een natuurlijke stof die onderdeel is van wat de huid ondersteunt om er jong uit te blijven zien. Als belangrijkste glycosaminoglycaan in de huid zorgt hyaluronzuur ervoor dat de huid in balans blijft, beschermd wordt en zich steeds vernieuwd.